Bet365 Hrvatska – objektivni pregled kasina

S milijunima kupaca u širokom rasponu zemalja, vjerujemo da se Bet365 svrstava među najveće kladionice na svijetu i da ga moraju poznavati svi ljubitelji klađenja.  

Bet365 – sigurnost

Po našem mišljenju, bet365 je sigurna i pouzdana opcija, jer se od njih traži da budu transparentni i pravedni o mogućnostima kockanja, zaštite maloljetnika i osoba s problemima s kockanjem.

Bet365 Hrvatska – bonus kod

Bet365 Hrvatska

Otvorite račun na bet365 još danas i zatražite 100% depozitni bonus. Primjenjuju se Uvjeti i odredbe. 18+.

Da biste dobili ponudu, slijedite ove jednostavne korake:

Pomoću ove veze stvorite račun (nije potrebno unositi bet365 bonus kod), uplatite depozit od € 5 ili više i imat ćete 100% bonusa na kvalificirani depozit do najviše 50 € *. Imajte na umu da morate biti stariji od 18 godina, bonus može varirati u pojedinim zemljama, a primjenjuju se Uvjeti i odredbe.

Poslat će vam e-mail koja sadrži 10-znamenkasti kod ponude i upute kako aktivirati promotivnu ponudu.

Da biste se kladili s bonusom za svoju ponudu, jednostavno odaberite tržište i sport i kladite se s iznosom vašeg pologa.

Obavezno unesite svoj bet365 bonus kod u roku od 7 dana od registracije. Imajte na umu da želite povući svoj bonus tri puta kroz depozit i bonus novac. Još jedna napomena koju treba imati na umu je da se oklade s kvotama manjim od 1,5 ne uračunavaju u zahtjeve za povlačenjem bonusa. Provjerite odgovarajuće Uvjete i odredbe za više informacija.

Kladite se na 365 tržišta i klađenja

Ovdje ne trebamo puno reći i svugdje ćete naći približno isto mišljenje: Mi u Blogabetu vjerujemo da je Bet 365 jednostavno najbolja kladionica na svijetu kad su u pitanju događaji i tržišta. Svakodnevno imaju najveću moguću ponudu sportova i utakmica u rasponu od vrhunskih nogometnih liga do najmanjeg teniskog turnira u ITF rasporedu. Ne postoji sport koji nije pokriven, a možete pronaći šanse čak i za nedjeljne vrste nogometnih utakmica poput Islanda 4. divizije.

Kada je riječ o veličini tržišta, Bet365 je također pri vrhu. 

Za sva događanja pronaći ćete mnoštvo tržišta, a za top lige poput engleske Barclays Premier League, ponuda bi mogla uključivati više od 100 različitih prilika za klađenje. HT/FT, točan rezultat, prvi/zadnji golman, prvi/zadnji golman momčadi, postizanje bilo kojeg gola, postizanje 2 ili više golova, vrijeme prve momčadi, pobjeda, margina, postignuti vlastiti golovi, za pobjedu iza i mnogi drugi jer je u osnovi nemoguće imenovati sve opcije bez prekrivanja ove bet365 recenzije. Isto je i za sve ostale sportove. Da ponovimo, Bet 365 je u potpunosti u svojoj ligi, nijedna druga kladionica ne dolazi u blizinu u broju ponuđenih događaja i tržišta.

Oni nikada ne usporavaju s novim sportovima u nastajanju i već su jedan od najboljih ponuđača za eSports turnire.

Za kvalitetu kladionica postižu sam vrh. Na 50-50 tržištima često ćete naći 1,95 – 1,95 na engleskim nogometnim utakmicama, što je vrlo konkurentna marža s obzirom na mnoštvo dostupnih događaja i tržišta. Međutim, za ostale sportove poput američkog nogometa, bejzbola i tenisa izgledi padaju na 1,90 – 1,90, što nije toliko atraktivno, a lovci na vrijednost obično bi mogli pronaći bolje alternative u drugim kladionicama, posebno za glavna tržišta.

Klađenje uživo na Bet365

Klađenje uživo

Bet365 platforma za klađenje uživo je prema našem mišljenju neprikosnoveni lider u industriji. Slično njihovim ponudama prije meča, konzola za klađenje u igri sadrži i najveći broj događaja i tržišta i ima neke od najvećih licitacija i ograničenja klađenja u usporedbi s ostalim kladionicama.

Najveće tržište klađenja uživo je naravno nogometno tržište, a bet365 ga nudi za sve moguće nogometne lige koje možete zamisliti, čak i opskurne događaje poput Islanda četvrte divizije ili ženske lige. 

Međutim, tamo gdje se ostale kladionice obično zaustave, Bet365 samo nastavlja dalje nudeći koeficijente u igri za nenadmašni broj događaja za mnoge druge sportove poput tenisa, košarke, odbojke, utrka konja, itd. Za tenis se svi mogući događaji nude čak i do najnižih Challenger i Futures događaja i vrlo često događaja popraćenih uživo prijenosom. 

Bet365 – prijenos uživo

Bet365 usluga prijenosa uživo je impresivna, a nudi godišnji pristup tisućama sportskih događaja širom svijeta (nogomet, košarka, tenis, snooker, odbojka na pijesku, hokej na ledu i drugi). Kladionica je također stekla prava na prijenos uživo za neke velike lige, poput španjolske La lige, njemačke Bundeslige i talijanske Serie A.

Kao kupac sa saldom računa od 1 eura ili koji je stavio okladu u protekla 24 sata, gledali smo uživo prijenos bez dodatnih troškova. Jedna iznimka u tome su, kako smo vidjeli, utrke konja, gdje su od nas zatražili da na utrci imamo minimalni ulog (50c) kako bismo je gledali.

Za upotrebu usluge Prijenos uživo morat ćete biti prijavljeni i imati financirani račun ili staviti okladu u posljednja 24 sata. Svako natjecanje/događaj na našoj web stranici koji ima ikonu Play ili Video zakazano je da se prikaže putem prijenosa uživo.

Jedina mana Bet 365 prijenosa uživo je nemogućnost prikazivanja preko cijelog zaslona. Jedino rješenje za dobivanje većeg prozora je smanjenje rezolucije zaslona.

Bet 365 Hrvatska – ograničenja

Bet 365 Hrvatska - ograničenja

Ograničenja Bet365 vrlo su visoka za nove račune i rekreativne igrače koji ne idu često na stranicu za uzimanje novca. Međutim, kad je riječ o oštrim igračima, arbitražnim kladionicama, sindikalnim kladionicama ili lovcima na bonuse, prema našem iskustvu, bet 365 jedna je od najtežih za rješavanje kladionica. Takvim naprednim i/ili izravnim lažnim igračima izuzetno je teško zadržati neograničeni bet365 račun dulje od nekoliko dana ili tjedana. Odjeljenje za borbu protiv prijevara i rizika u ovoj kladionici čini se da radi non-stop kako bi se uočili takvi računi i ograničenja se na njih stvarno brzo smanjuju.

Naravno da je Bet365 u svom punom pravu da se zaštite na takav način i sve to općenito ne zabrinjava prosječnog rekreativnog kladioničara koji obično može uživati u besprijekornom iskustvu klađenja i visokim ograničenjima klađenja.

Bet365 – aplikacija za mobitel

Bet 365 nudi sjajno online iskustvo i klađenje u pokretu. Bilo da koristite optimiziranu web stranicu ili preuzmete mobilnu aplikaciju, kupci više nisu vezani za računalo kod kuće i mogu gledati igru dok provjeravaju kvote i klade se izravno s telefona ili tableta.

Još jedan plus mobilne aplikacije bet365 je jednostavnost rada. Mnogo je jednostavnije koristiti aplikaciju, a ne web mjesto.

Više klađenja za jedan događaj

Još jedno sjajno obilježje je klađenje s više uloga. Iako većina kladionica ne dopušta stvaranje više oklada na različitim tržištima za isti događaj, ovdje se možete kladiti na pobjedu vašeg tima i kombinirati ga s predviđanjima za više od 2,5 ukupno golova čime znatno povećavate kvotu.

Bet365 – isplata novca

S većinom kladionica morate pričekati dok vaša oklada ne dođe do svog prirodnog zaključka. Bet365 nudi vam veću fleksibilnost i kontrolu nad svojim sredstvima, pružajući vam mogućnost da odlučite i unovčite svoju okladu u potpunosti ili djelomično (ostavljajući dio svoje početne uloge) prije nego što igra završi.

Ako se odlučite isplatiti, jednostavno morate kladiti se i odabrati “Isplati”. Ako želite unovčiti cijeli iznos, jednostavno kliknite gumb i dobit ćete iznos uloga. Rezultat igre koja je bila vezana za vašu okladu bit će nebitna za iznos koji ćete dobiti. Ako odlučite unovčiti samo dio svoje oklade, to možete učiniti tako da omogućite klizačku ikonu pored gumba “Isplati”. Pomaknite se do iznosa koji želite isplatiti i unovčite ga. Vaš će račun biti pripisan vašem odabiru. Ostatak vašeg uloga ostat će i ovisit će o ishodu igre na koju ste ga postavili.

Iznos ponuđen za unovčenje ovisi o učinku vašeg odabira (može biti viši ili niži od vašeg izvornog uloga) i nudi vam se mogućnost da jamčite sigurnu dobit ili minimizirate potencijalni gubitak.

Korisni izvori za čitanje:

  1. https://hr.wikipedia.org/wiki/Igraće_karte
  2. https://hr.wikipedia.org/wiki/Preferans
  3. Besplatne slot machine – kako igrati, etiketa, isplate, mitovi

Komentiraj