cpi.hr posvećen je promicanju odgovornog pristupa igrama na sreću. Razumijemo važnost uživanja u igrama na siguran i odgovoran način te potičemo sve naše posjetitelje da igraju odgovorno.

Zaštita igrača

  1. Savjeti za odgovorno igranje: Pružamo savjete i smjernice kako bi igrači mogli prepoznati znakove problematičnog igranja i kako bi igrali odgovorno.
  2. Postavljanje ograničenja: Potičemo igrače da postavljaju ograničenja za sebe u pogledu vremena provedenog igranjem, novčanih sredstava koja troše te da prate svoje navike igranja.

Pomoć i podrška

  1. Pomoć za problematično igranje: Pružamo informacije o organizacijama koje pružaju pomoć osobama koje imaju problema s klađenjem i igrama na sreću.
  2. Mogućnosti samopomoći: Osiguravamo informacije o alatima i resursima koji su dostupni za samopomoć u slučaju problema s igrama na sreću.

Savjeti za sigurno igranje

  1. Postavljajte granice: Postavite granice za sebe u pogledu novca i vremena koje provodite igrajući.
  2. Zadržite kontrolu: Redovito provjeravajte svoje navike igranja kako biste osigurali da igračko iskustvo ostaje zabavno i sigurno.

Savjeti za roditelje

  1. Nadzor nad djecom: Pružamo informacije i savjete roditeljima kako bi nadzirali pristup igrama na sreću svoje djece te kako bi podigli svijest o rizicima.
  2. Zajedno igrajte odgovorno: Potičemo roditelje da razgovaraju s djecom o odgovornom igranju i mogućim rizicima povezanim s igrama na sreću.