cpi.hr posvećen je pružanju objektivnih i informativnih recenzija online casina i pratećih vijesti o igrama na sreću i fotografiji. Naša Urednička politika obuhvaća smjernice koje slijedimo kako bismo osigurali kvalitetu i integritet sadržaja našeg web mjesta.

Objektivnost i neovisnost

  1. Nepristranost: Naši pregledi i članci nastoje biti nepristrani i temeljiti se na činjenicama. Ne dopuštamo financijske interese ili sponzorstva da utječu na naše recenzije.
  2. Neovisnost: Neovisno o bilo kojem odnosu s pružateljima usluga, zadržavamo pravo izražavanja vlastitih mišljenja i iskrenih recenzija.

Kvaliteta sadržaja

  1. Točnost informacija: Nastojimo osigurati točnost i relevantnost informacija koje pružamo. Redovito provjeravamo i ažuriramo sadržaj kako bi naši posjetitelji dobili najnovije i pouzdane informacije.
  2. Raznolikost i relevantnost: Pružamo raznolike informacije o igrama na sreću i fotografiji kako bismo zadovoljili interese različitih korisnika.

Etički standardi

  1. Poštivanje zakona: Poštujemo sve zakonske obveze vezane uz igre na sreću, fotografiju i medijsko djelovanje u Republici Hrvatskoj.
  2. Privatnost korisnika: Poštujemo privatnost naših korisnika i pridržavamo se svih propisa o zaštiti podataka.

Transparentnost

  1. Izvor informacija: Kada koristimo informacije ili citate iz drugih izvora, pružamo jasne reference kako bi naši čitatelji mogli provjeriti izvor.
  2. Objašnjenje o oglašavanju: Javno ističemo oglašavanje i partnerstva koja imamo s pružateljima usluga kako bi naša publika bila svjesna mogućih komercijalnih veza.

Kontakt

Ako imate bilo kakvih pitanja ili primjedbi vezanih uz našu Uredničku politiku, slobodno nas kontaktirajte na kontakt@cpi.hr.