Dobrodošli na web stranicu cpi.hr. Molimo vas da pažljivo pročitate sljedeće uvjete korištenja prije nastavka korištenja naše stranice.

Prihvaćanje uvjeta

Korištenjem ove web stranice pristajete na sljedeće uvjete korištenja. Ako se ne slažete s bilo kojim dijelom ovih uvjeta, molimo vas da ne koristite našu web stranicu.

Prava intelektualnog vlasništva

Sve informacije, sadržaj, grafike, logotipi i ostali materijali na ovoj web stranici su vlasništvo cpi.hr ili su korišteni uz odgovarajuće dozvole trećih strana. Nije dopušteno reproduciranje, distribucija ili korištenje bilo kojeg dijela materijala na ovoj stranici bez prethodnog pisanog odobrenja.

Poveznice na treće strane

Naša web stranica može sadržavati poveznice na web stranice trećih strana. Ne odgovaramo za sadržaj ili politike privatnosti tih stranica te preporučujemo da pregledate uvjete korištenja i politike privatnosti svake web stranice koju posjećujete putem naših poveznica.

Ograničenje odgovornosti

Nastojimo osigurati točnost informacija na našoj web stranici, ali ne preuzimamo odgovornost za eventualne pogreške ili propuste u sadržaju. Korištenje informacija na vlastitu odgovornost.

Ograničenje odgovornosti za igre na sreću

Napominjemo da recenzije i informacije o igrama na sreću koje se nalaze na našoj stranici služe isključivo u informativne svrhe. Ne preuzimamo odgovornost za gubitke ili štete koje proizlaze iz korištenja informacija ili usluga pruženih putem naše web stranice.

Izmjene uvjeta korištenja

Pridržavamo pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku. Svaka promjena bit će objavljena na ovoj stranici, stoga preporučujemo redovito pregledavanje uvjeta korištenja.

Kontakt

Ako imate bilo kakvih pitanja ili primjedbi vezanih uz uvjete korištenja, možete nas kontaktirati na [adresa e-pošte].

Ovi uvjeti korištenja su na snazi od [datum] i primjenjuju se na sve korisnike naše web stranice.