500 EUR
Registriraj se
5/5

 • Odlična pravila korištenja bonusa
 • Širok izbor sportova za klađenje
 • Moderna mobilna aplikacija
 • Besplatni prijenosi utakmica
 • Nema azijskog hendikepa
 • Skromni bonusi za postojeće korisnike
 • Kompliciran program vjernosti

Overview


 • Povjerenje i poštenje:
  5/5
 • Bonusi i promocije:
  5/5
 • Igre i softver:
  5/5
 • Korisnička podrška:
  5/5

Online PSK kladionica recenzija: Registracija, bonusi i metode plaćanja u Hrvatskoj

Kladioničarska groznica započela je u Hrvatskoj početkom novog milenija. Prva na tržištu tada je bila Prva Sportska Kladionica, što ponosno ističe u svojem imenu. U međuvremenu je promijenila vlasnika i postala Hattrick-PSK, a zadnjih godina napokon se uspješno prebacila iz svojih poslovnica na Internet.

PSK ponuda danas se sastoji od dvadesetak različitih sportova, uz pregršt besplatnih prijenosa utakmica koje možete gledati unutar svog računa. Dostupno vam je i PSK uživo klađenje, a ponudu upotpunjuju oklade na loto, kao i virtualni sportovi.

PSK kladionica naslovna

Bonus dobrodošlice kojeg Prva Sportska Kladionica nudi za klađenje jedan je od najboljih, jer uvjeti korištenja su pogodni čak i za vrlo neiskusne početnike.

PSK radno vrijeme na Internetu je od 0 do 24, što znači da se možete kladiti u svako doba dana. Odlično je što postoji PSK aplikacija za sportsko klađenje, uz koju svoje oklade možete uplaćivati i putem pametnog telefona.

Uz sve to, vidljiva su poboljšanja Prve Sportske Kladionice po pitanju korisničke podrške, kao i izbora metoda plaćanja, a i kvote su više nego što su bile u prošlosti. To je razlog zašto smo odlučili napraviti detaljnu recenziju svega što ulazi u PSK Internet klađenje, kako biste dobili bolji dojam isplati li se u ovoj kladionici napraviti korisnički profil…

PSK kladionica: Pregled web stranice

Prva Sportska Kladionica ima plavu, crvenu i bijelu boju po kojima je svima poznata u Hrvatskoj. Zaštitni lik nogometaša s kapom s vremenom se mijenjao, no logo kojeg koristi PSK ostao je isti, s loptom koja ima crvene točkice i nalazi se odmah do inicijala ove kladionice.

Što se web stranice tiče, PSK HR koristi klasični koncept s izbornikom na lijevoj strani u kojem ćete pronaći željene sportove i lige. Utakmice se zatim pojavljuju u sredini, a klikom na kvotu aktivirat ćete svoj listić na desnoj strani. Uplata je jednostavna, klikom na gumb “Uplati”, nakon što pregledate parove i odaberete visinu uloga.

PSK aplikacija

Dizajn stranice svakako bi mogao biti moderniji, pogotovo dio s promocijama. No, dostupno vam je sve što vam treba za klađenje, čak i PSK rezultati uživo koje smo u prošlosti pratili na teletekst stranici 695 ove sportske kladionice.

Ono moderno kod Prve Sportske Kladionice svakako je njezina mobilna aplikacija. Naime, nedavno je PSK Sport aplikacija redizajnirana, čime je dodatno poboljšano vaše korisničko iskustvo.

Mobilni izbornik u donjem dijelu ekrana vodi vas do oklada uživo, kao i do klađenja prije početka susreta. Još lakše je doći do željenih utakmica nego na desktop verziji, a tu su i besplatni prijenosi koje možete gledati dok ste u pokretu. Uz sve to, PSK aplikacija će zapamtiti vaše korisničke podatke, što dodatno ubrzava dolazak do željenih oklada.

PSK kladionica: Registracija

Prva Sportska Kladionica traži od vas da se registrirate, kako biste se mogli kladiti na Internetu. Registracijski postupak neće vas iznenaditi, jer sličan je onome što ćete naći u Favbet i Germania kladionicama.

PSK registracija

Postoji nekoliko podataka koji su ispisani na vašoj osobnoj ispravi, kao i na bankovnoj kartici koje morate unijeti. Zato preporučujemo da pripremite ova dva dokumenta, kako biste brže finalizirali formular. Uglavnom, PSK registracija sastoji se od ovih sedam koraka:

 1. Na naslovnici kliknite na link “Registracija” u vrhu ekrana.
 2. Upišite email adresu i telefonski broj u prvom dijelu obrasca te odredite lozinku i korisničko ime.
 3. Unesite ime, prezime, OIB i IBAN te datum rođenja u drugom dijelu obrasca.
 4. Dodajte na kraju još broj osobne isprave, adresu i otkrijte jeste li politički izložena osoba ili niste.
 5. Verificirajte svoj račun uz pomoć koda koji će stići među poruke na vašem telefonu.
 6. Prijavite se u svoj korisnički profil i napravite prvu novčanu uplatu.
 7. Uzmite bonus dobrodošlice i započnite s njegovom reinvesticijom.

Nakon što se uspješno registrirate, potrebna je još verifikacija profila. Naime, to je zakonski uvjet za isplatu dobitka s vašeg korisničkog računa. PSK provjera identiteta obavlja se slanjem kopije osobne isprave unutar vašeg profila. Kada nadležna služba provjeri vašu osobnu, račun će biti verificiran i moći ćete se u potpunosti posvetiti svojoj strategiji klađenja.

PSK kladionica: Ponuda za online klađenje

U Prvoj Sportskoj Kladionici postoje dva načina kako igrati sportsku prognozu. Prvi je uplata listića prije početka utakmica, a postoji i PSK kladionica uživo. Na ovoj web stranici za klađenje pronaći ćete svakog dana dvadesetak različitih sportova koje možete igrati, uključujući i sve one najpopularnije, poput nogometa, košarke, tenisa, hokeja i rukometa.

Dosta dobru ponudu PSK nudi i na borilačkim sportovima, jer možete se kladiti na boks, MMA pa čak i na kick-boxing. Formula 1 i MotoGP često ponude nerealno visoke kvote na favorite pa ih iskusni igrači ovdje često igraju. Kladiti se redovito još možete na pikado, snooker, ragbi, odbojku i vaterpolo, a tu su i američka profesionalna natjecanja, od kojih izdvajamo NFL i MLB.

Utakmica su solidno razrađene, iako nedostaju azijski hendikep i azijski zbroj golova. No, kladiti se često možete na individualni učinak sportaša, kako na nogometu, tako i na košarci, rukometu i vaterpolu. Oklade na hendikep, poluvrijeme/kraj i oba daju gol standardan su dio ponude i nerijetko nude dobre opcije za igru. Tu je i ponešto kombinacijskih oklada na većini sportova.

PSK ponuda

Vrijedi još spomenuti i BetBuilder, jer daje vam šansu niz različitih oklada na istoj utakmici spojiti u jednu. To možete biti dobra odluka kod predvidljivih nogometnih dvoboja, no istina je da ukupni koeficijent definitivno neće odgovarati umnošku pojedinačnih.

Što se klađenja uživo tiče, odlično je što imate pravo na pregršt video prijenosa utakmica, što olakšava donošenje odluka. Oklade na zbroj golova i tko će sljedeći zabiti popularne su dok su dvoboji u tijeku, s kvotama koje katkad znaju biti iznenađujuće visoke. PSK rezultati su vam pak u odjeljku za live klađenje u svakom trenutku dostupni, a prate ih i aktualni koeficijenti. To znači da imate priliku brzo reagirati kad zaključite da je pravi trenutak za zgrabiti obećavajući tečaj.

Ako usporedimo kvote koje nudi Prva Sportska Kladionica u odnosu na konkurenciju, možemo reći da su sasvim solidne. Nekad su najviše na koje ćete naići, nekad nešto niže, ali uvijek se u razradi utakmice nađe barem pokoji koeficijent koji se isplati odigrati. Bonus Tip i Favorit Plus brinu se pak za svakodnevne uvećane kvote na popularnim sportskim dvobojima.

Uz sve to, PSK provjera listića također je dostupna unutar vašeg računa, kako na računalu, tako i u mobilnoj aplikaciji. Svoje klađenje imate priliku unaprijediti i analitikom vaših listića, pregledno ispisanom unutar profila.

PSK kladionica: Uplate i isplate

Prva Sportska Kladionica nudi svojim korisnicima sedam različitih načina kako uplatiti novac na račun. Tu su bankovne kartice Visa, Maestro i Mastercard, kao i svima poznati e-novčanik Skrill. Možete prenijeti sredstva i uz pomoć Aircash aplikacije, a za uplate još služe i vaučeri Paysafecard i A-Bon. Depozit možete realizirati i u fizičkoj poslovnici pa čak i putem opće uplatnice.

PSK uplata

Minimalna uplata uz bankovnu karticu je 5 eura, a uz Aircash samo 1 euro. Maksimalna je postavljena na 5 tisuća eura. Što se pak isplate tiče, gornji limit je čak 30 tisuća eura. Možete povući sredstva na bankovni račun ili u Skrill, odnosno Aircash aplikaciju. Moguće je i podići gotovinu u poslovnici.

Metode uplate:

 • bankovne kartice Visa, Maestro i Mastercard,
 • e-novčanici Aircash i Skrill,
 • vaučeri Paysafecard i A-Bon,
 • opća uplatnica, gotovina u poslovnici.

Metode isplate:

 • bankovni račun,
 • Aircash i Skrill,
 • gotovina u poslovnici.

PSK kladionica: Bonusi i promocije

Prva Sportska Kladionica ističe se s nekoliko vrlo zanimljivih promocija. Najbolja ponuda namijenjena je novim igračima, jer bonus dobrodošlice ide uz zbilja odlične uvjete.

Dodatna sredstva za igru moguće je dobiti i kasnije, kroz program vjernosti te tjedne i mjesečne promocije. Nerijetko PSK dijeli i personalizirane promocije što dobro dođe dok pokušavate pobijediti bookmakere.

PSK bonusi

Bonus dobrodošlice

PSK bonus za nove igrače jedan je od najboljih u Hrvatskoj. Naime, dobit ćete ga u stopostotnoj vrijednosti vašeg prvog depozita, do maksimalnih 100 eura. Cifra možda nije ogromna, no uvjeti korištenja bonusa toliko su jednostavni da i početnici mogu do profita:

 • bonus ste dužni reinvestirati samo jednom,
 • traže se listići s minimalno 4 događaja na njima,
 • svaki par mora imati kvotu 1,30 ili višu,
 • ne smijete koristiti događaje iz Bonus Tip i Favorit Plus kategorija,
 • imate 15 dana da ispunite uvjete.

Drugim riječima, radi se o bonusu koji nije nikakav problem uspješno reinvestirati. O vašem sportskom znanju ovisit će pak hoćete li doći do izdašnog profita ili nećete. Naravno, na ovaj bonus imate pravo samo jednom, odmah nakon registracije, a važno je naglasiti da ga morate zatražiti u roku od 5 dana nakon izrade profila, inače vam više nije dostupan.

Program vjernosti

PSK bonus dobrodošlice odličan je razlog zašto se registrirati u ovoj online kladionici. No, postoje i druge promocije na koje imate pravo u Prvoj Sportskoj Kladionici. One se mijenjaju iz tjedna u tjedan i katkad su personalizirane, prema stilu klađenja pojedinih korisnika.

Izdvajamo bodove vjernosti koje skupljate klađenjem, ali i uplatom novca na račun te dijeljenjem svog mišljenja na društvenoj mreži PSK Arena. Pravilo kaže da 400 bodova vjernosti možete zamijeniti za 1 euro i koristiti pri uplati listića. Jedan bod vjernosti dobivate za 0,66 odigranih eura. To znači da morate odigrati 266 eura na svoje listiće kako biste dobili jedan gratis euro, što je prilično skromno.

Treba naglasiti da je minimalni tečaj za osvajanje bodova vjernosti 3,00 za klasično klađenje, a 2,00 za klađenje uživo. Zanimljivo je da možete kupiti tečaj 1,20 ili 1,50 uz pomoć vaših bodova vjernosti i staviti ga na svoj listić. Na to ćete potrošiti do 80 bodova vjernosti, ali iskoristivo je samo na kombinacijskim listićima s točno određenim minimalnim kvotama.

Sve u svemu, PSK bodovi vjernosti dobro dođu, ali neće biti presudni pri vašoj dugoročnoj strategiji klađenja kod ovog priređivača igara na sreću.

PSK promocije

Ostale promocije

Osim bonusa dobrodošlice i programa vjernosti, PSK još daje šansu da ponedjeljkom uzmete 20% bonusa na depozit. Sličan postotak nudi i kao dodatak vašoj ukupnoj kvoti na listićima vikendom.

Tu su još BetBuilder oklade bez rizika za specifična natjecanja, poput nogometne Lige prvaka i MMA borbi, a povremeno možete računati i na slične personalizirane bonuse, na temelju vaših oklada iz prošlosti.

PSK kladionica: Iskustva i recenzije igrača

Na Internetu ćete pronaći različita iskustva igrača s Prvom Sportom Kladionicom. Dojam je da su u prošlosti bila puno lošija nego posljednjih godina, kada je novi vlasnik modernizirao web stranicu i poboljšao cjelokupnu ponudu.

Baš kao i SuperSport, PSK ima svoje obožavatelje, ali i igrače koji mu nisu skloni. No, objektivni eksperti u svojim recenzijama navode da ova sportska kladionica definitivno ide u pozitivnom smjeru, kako po pitanju koeficijenata, tako i po pitanju korisničkog iskustva. Sve govori da stvari idu na bolje za PSK kladionicu pa možemo očekivati još pozitivnije komentare kladitelja u godinama koje dolaze.

PSK kladionica: Zaključak

Prva Sportska Kladionica važno je ime u hrvatskoj povijesti sportske prognoze. Upravo u njoj su uplaćeni prvi listići u našoj zemlji, a do danas se uspješno modernizirala i prebacila na Internet.

U svojoj ponudi posljednjih godina ima sve bolju mobilnu aplikaciju, kao i koeficijente koji prate konkurenciju i katkad je nadmašuju. Besplatni video prijenosi veliki su plus, baš u stilu renomiranih europskih kladionica kao što su bet365 i 22bet. Bonus dobrodošlice pak ide uz zaista sjajne uvjete otključavanja.

Uz to, sada do korisničke službe možete i uz chat uživo, što nije bilo slučaj u prošlosti, a proširene su i opcije za uplatu i isplatu sredstava. Dakle, PSK je danas bolja kladionica nego što je bila prije dva desetljeća. Zato svakako zaslužuje da je iskušate i provjerite odgovara li trenutno njezina ponuda načinu na koji se kladite.

PSK kladionica: Najčešće postavljana pitanja

Što je PSK Arena i kako se u nju uključiti?

PSK Arena je mjesto gdje igrači međusobno dijele iskustva u Prvoj Sportskoj Kladionici. Svaki aktivan korisnik se može uključiti kako bi pročitao mišljenje onih iskusnijih, a i dao svoje mišljenje o utakmicama koje su u ponudi.

Koji su najbolji sportovi za klađenje u Prvoj Sportskoj Kladionici?

PSK ponuda sastoji se od dvadesetak različitih sportova, a najbolje kvote pronaći ćete na nogometu, košarci i tenisu. Odličan izbor oklada dostupan je još na motosportu i borilačkim sportovima, a solidne opcije za igru imate i uz e-sport.

Ima li PSK najbolje koeficijente u Hrvatskoj?

Prva Sportska Kladionica često ima visoke kvote na popularnim utakmicama, pogotovo ako su uključene u Bonus Tip ili Favorit Plus. Ne možemo reći da uvijek ima najbolje koeficijente u Hrvatskoj, ali redovito ćete pronaći barem pokoji isplativi koeficijent pri razradi pojedinih utakmica.

Koje lige PSK prenosi besplatno u svojoj aplikaciji?

PSK prenosi španjolsku, talijansku, francusku, nizozemsku i belgijsku nogometnu ligu. Pronaći ćete i velik broj teniskih turnira, kao i ponešto košarkaških utakmica. Prva Sportska Kladionica nudi prijenose desetak različitih sportova, uključujući i neke egzotične dvoboje koji se igraju izvan Europe.

Author Ivan

Ivan je strastveni pisac sa specijalizacijom u stvaranju kvalitetnog sadržaja za industriju online casina i kladioničarskih operatora. Sa svojim iskustvom u kreiranju informiranih recenzija, vodiča i vijesti, Ivan istražuje, analizira i prezentira informacije na jasan i privlačan način.

Online PSK kladionica recenzija: Registracija, bonusi i metode plaćanja u Hrvatskoj

5/5